TESLA S P100D RAVEN

élményvezetés

TESLA S P100D Raven

from  143

499 in stock

CHOOSE RACE TRACK

2,2 km - Kiskunlacháza

Hosszú egyenesek jellemzik

4,4 km - Mogyoród

Technikás pálya, sok fordulóval

1 km - Monorierdő

Rövid, de intenzív pálya

2,75 km - Örkény

Hosszú, kényelmes fordulókkal

4,2 km - Balatonfőkajár

Order total:
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
Category:

TESLA

S P100D Raven

Engedd meg, hogy bemutassuk neked a Tesla P100D Raven-t, egy olyan autót, amely Magyarország legismertebb versenypályáin, mint a Hungaroring, is megállja a helyét. Első pillantásra talán visszafogottnak tűnhet a letisztult, hófehér külsője, de ne hagyjuk, hogy ez az egyszerűség megtévesszen minket. Ez az autó egy igazi technológiai csoda és teljesítmény szörny.
A Tesla P100D Raven nem csak gyors, hanem villámgyors. Mindössze 2,5 másodperc alatt képes elérni a 100 km/h sebességet, és ez a dinamika azonnal lenyűgöz. A 795 lóerős teljesítmény pedig azt bizonyítja, hogy ez az autó nem viccel. Az autóval való kapcsolat valódi élmény, és minden pillanatban érezheted a sebesség és a teljesítmény varázsát.
Az autó belső tere pedig tágas és kényelmes. Mivel családi autónak is tervezték, a Tesla P100D Raven ideális választás lehet bármilyen utazáshoz. A vezetés segítő rendszerek és az automata funkciók pedig hozzájárulnak a könnyű és biztonságos vezetéshez.
A Hungaroring vagy az Euroring pályája tökéletes helyszín arra, hogy kipróbáld ennek az elektromos csodának a képességeit. Az autó precíz irányíthatósága és a villámgyors gyorsulás garantálja, hogy feledhetetlen élményben lesz részed. Az aszfaltot felperzselve megtapasztalhatod, hogy milyen érzés vezetni egy tisztán elektromos autót, amely teljesítményével és innovációival mindenkit lenyűgöz.
A Tesla P100D Raven nem csak egy autó, hanem egy forradalom az autóiparban. Ez az autó nemcsak gyors és hatékony, hanem környezetbarát is, és ezzel a jövő irányvonalát mutatja. Ha a sebességet és az innovációt keresed, akkor ez az autó neked való. Ne hagyd ki az alkalmat, hogy kipróbáld a jövő vezetési élményét a Tesla P100D Raven-nel Magyarország legjobb versenypályáin!

Gyorsulás

2.5 mp / 100 km/h-ra

Teljesítmény

795 LE

Top Speed

320 km/h

TOP
0
Preview
Close